Profiel

Filosofie

 

We geloven in de kracht van de natuur, in vele aspecten. De natuur geeft alles wat leeft, mensen, dieren en planten de kracht om te groeien en gezond te blijven. De voedingstoffen van de natuur hebben zich al miljoenen jaren bewezen. De mens ontdekt steeds meer de samenhang tussen en de werking van de diverse natuurlijke voedingsstoffen. Dus werken wij graag met producten die volgens deze filosofie ontwikkeld en geproduceerd worden.

N

Uitgangspunt

Met deze filosofie als uitgangspunt en op basis van jarenlange ervaring in de huidverzorging, is Esther van der Meer met NatuurKracht Cosmetica begonnen. Doel van het bedrijf is natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten tegen een redelijke prijs met een goede marge voor schoonheidsspecialistes en therapeuten op de markt aan te bieden.

Vertegenwoordiging

Met Naturgeist, Montalto, Organic Boost en Baciamibio heeft NatuurKracht producten gevonden, die passen in de filosofie. Voor deze merken heeft NatuurKracht de exclusieve vertegenwoordiging voor België en Nederland. Omdat wij alleen via de huidtherapeut en schoonheidsspecialist leveren, betekent dat u met deze merken exclusieve producten aan uw klanten kunt aanbieden!

Dierproefvrij, biologisch en natuurlijk

Onze producten bevatten veel natuurlijke en biologische ingrediënten. Er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van geur- en kleurstoffen. De producten zijn vrij van chemische conserveringsmiddelen, minerale oliën en PEG’s . Onze cosmetica producten zijn ook geschikt voor veganisten, omdat er geen dierlijke grondstoffen gebruikt worden. Ook de productontwikkeling is dierproefvrij.