Actueel

Nieuw; Retinol serum.

Dit is een vetvrij serum met retinol (vitamine A), ingekapseld in hyaluronzuur, vitamine C en vitamine B3 (Niacinamide). Doordat het retinol ingekapseld is in hyaluronzuur, dringt het zeer diep in de huid en is daardoor ook overdag te gebruiken. Het werkt ontstekingsremmend en verbetert de huidstructuur. Het is geschikt voor zowel de rijpe als de onreine huid en zorgt voor een egale teint en een frisse uitstraling. Aan dit serum zijn geen conserveringsmiddelen, zoals PEG’s en minerale oliën toegevoegd.

NatuurKracht dag 29 september

Dit jaar vond de dag plaats op landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen. Thomas Epping van Naturgeist was aanwezig en heeft het nieuwe Retinol serum voorgesteld. Ook hebben we een nieuwe HMN mannencosmeticalijn geïntroduceerd. Na de middagpauze is ingegaan op het belang van gezonde voeding voor een vitale huid. De presentatie werd verzorgd door Blend New Day. De dag is afgesloten met een paneldiscussie, waar veel interessante onderwerpen werden besproken. Natuurlijk was er ook tijd om elkaar beter te leren kennen en van gedachten te wisselen. Al met al een geslaagde dag.

Beauty Beurs april in Jaarbeurs Utrecht

De afgelopen twee jaar kon door de Corona crisis de beurs niet doorgaan. Gelukkig was het dit jaar wel weer mogelijk. Wij waren er ook met een mooie stand, waar we veel bestaande en nieuwe schoonheids- specialisten en huidtherapeuten hebben ontmoet.

 

Officina Naturae zonnecrème leverbaar in bioplastic

De zonnecreme is vanaf nu leverbaar in een bioplastic flacon, die is gemaakt van groene polyethyleen, dat gewonnen wordt uit natuurlijke rietsuiker. De bioplastic is Vinçotte gecertificeerd, hiermee wordt verklaard dat het materiaal 100% is verkregen uit hernieuwbare bronnen. Na gebruik is het bioplastic volledig recyclebaar. Met deze nieuwe verpakking willen we het milieu zo min mogelijk belasten.