Actueel

NatuurKracht dag 22 mei 2024

Ook dit jaar organiseren we weer een dag voor onze actieve schoonheidsspecialistes op het landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen. Het programma is nog niet bekend, maar het zal zeker een interessante, boeiende en gezellige dag worden!

Nieuw; Zeitschild  dermatologische cosmetica

 Zeitschild biedt producten met een unieke combinatie van actieve waardevolle en zeer effectieve ingrediënten, waardoor de huid zichtbaar in betere conditie wordt gebracht. Er zijn twee lijnen; de Derma lijn voor de gevoelige en allergische huid en de Aesthetics lijn voor de rijpere huid.

 

HMN cosmetica voor de man

HMN Skincare is een huidverzorgingsmerk met hoogwaardige producten, die speciaal voor de  man zijn ontwikkeld. De volledig natuurlijke huidverzorgingslijn uit Zuid-Italië bestaat uit drie producten (cleanser, 24 uurs crème en zonnecrème). Geformuleerd met biologische, pure en natuurlijke ingrediënten, bieden ze een effectieve werking die de huid gezond houdt en beschermt. 

 

Huyd Congres 16 maart 2024 in de Fabrique Utrecht

Dit jaar waren wij samen met Zeitschild met een stand aanwezig op dit congres, dat bestemd is voor de huidtherapeut en schoonheidsspecialist. Het was een bijzonder interessante dag met goede inhoudelijke lezingen. We hebben goede contacten kunnen leggen.