Actueel

Kennissessie 7 november, voedt de huid van binnenuit!

Lezing over orthomoleculaire voeding door Annette ter Heijden in Driebergen
 
De lezing vindt plaats op ons adres in Driebergen en duurt van 13.30 tot 16.00 uur. Annette is orthomoleculair kPNI therapeut en is actief als zelfstandig voedings therapeut Behalve deze lezing is er ook tijd om met andere schoonheidsspecialistes te praten en ervaringen uit te wisselen.
Tijdens de lezing gaan we een aantal belangrijke huidaandoeningen met hun wetenschappelijke context aan voeding relateren.We zullen simpele tips en tricks toelichten, die direct in de praktijk kunnen worden toegepast. Daarnaast krijg je inzicht in ‘triggers’ voor de darm, en dus mogelijk ook voor de huid.
 

Skin Experience

Op maandag 27 mei zijn wij met een stand aanwezig geweest op de Skin Experience. Anbos en Esthe organiseerden dit evenement gezamenlijk in Nijkerk, Hart van Holland. Het is een kennisevent met inspirerende lezingen, interactieve workshops, live presentaties over de huid, ondernemen en innovaties. Elke bezoeker kon een eigen inhoudelijke en inspiratie-route volgen met verschillende miniworkshops en en stands van leveranciers. De dag werd afgesloten met een plenaire lezing van Vivian Reis

Naturgeist Bot-X lijn.

De ultieme rimpelreductie zonder injecties!

Deze innovatieve anti-aging producten verminderen zichtbaar de rimpels in het gezicht, hals en decolleté. Het geheim van de producten is de argireline. Deze werkstof is in Spanje ontwikkeld en gepatenteerd. Het is een geweldig alternatief voor de botox injecties, needling en faceliften.  De argireline ontspant  de spieren onder de rimpels, waardoor ze minder diep en zichtbaar worden. Daarnaast bevat de crème hyaluronzuur, vitamine E en amandelolie, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. De Bot-X lijn bestaat uit een roller, masker en crème en bevatten geen chemische conserveringsstoffen, parabenen, minerale oliën en PEG’s.

Beauty Trade Beurs

Ook in het voorjaar 2020 zullen we weer aanwezig zijn op de Beauty Trade Beurs in Utrecht. We hopen daar weer veel mensen te ontmoeten en te spreken. Zowel schoonheidsspecialistes, die met onze producten werken, als mensen die geïnteressserd zijn in onze producten.

NatuurKracht Dag 18 juni 

Ook dit jaar hebben we weer een kennis- en inspiratiedag midden in de natuur in het Bomenmuseum (Arboretum) in Doorn georganiseerd. Ondanks dat er af en toe een druppel regen uit de hemel viel was het een geslaagd evenement.

Karlijn Tempelman van KT training en Trees van Laar van U-consultancy hebben gesproken over motivatie en drijfveren en het belang van vakkennis. Na de heerlijke en gezellige lunch waren er twee workshops. Jolanda Klein Heerenbrink (kleur en styling) en Yvonne van Bezu (Ki Phoe massage) hebben het middaggedeelte ingevuld. Het was een leerzame dag, niet alleen door de boeiende sprekers, maar ook door de ontmoetingen en verhalen van collega huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes. Op de bijgaande foto’s is een impressie van de dag te zien.