Actueel

Skin Experience
Op maandag 27 mei zijn wij met een stand aanwezig op de Skin Experience. Anbos en Esthe organiseren dit evenement gezamenlijk in Nijkerk, Hart van Holland. Het is een kennisevent met inspirerende lezingen, interactieve workshops, live presentaties over de huid, ondernemen en innovaties. Elke bezoeker kan een eigen inhoudelijke en inspiratie-route volgen met verschillende miniworkshops en en stands van leveranciers. Er is tussen 10.30 uur en 16.00 uur veel te beleven. De dag begint en wordt afgesloten met een plenaire lezing.

Naturgeist Bot-X lijn.

De ultieme rimpelreductie zonder injecties!

Deze innovatieve anti-aging producten verminderen zichtbaar de rimpels in het gezicht, hals en decolleté. Het geheim van de producten is de argireline. Deze werkstof is in Spanje ontwikkeld en gepatenteerd. Het is een geweldig alternatief voor de botox injecties, needling en faceliften.  De argireline ontspant  de spieren onder de rimpels, waardoor ze minder diep en zichtbaar worden. Daarnaast bevat de crème hyaluronzuur, vitamine E en amandelolie, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. De Bot-X lijn bestaat uit een roller, masker en crème en bevatten geen chemische conserveringsstoffen, parabenen, minerale oliën en PEG’s.

Beauty Trade Beurs
Ook dit jaar waren we weer aanwezig op de Beauty Trade Beurs in Utrecht. We hebben veel mensen ontmoet en gesproken. Zowel schoonheidsspecialistes, die met onze producten werken als mensen die geïnteressserd zijn in onze producten. Al met al een hele leuke en goede beurs.

NatuurKracht Dag 18 juni 2018

Ook dit jaar hebben we weer een kennis- en inspiratiedag midden in de natuur in het Bomenmuseum (Arboretum) in Doorn georganiseerd. Ondanks dat er af en toe een druppel regen uit de hemel viel was het een geslaagd evenement.

Karlijn Tempelman van KT training en Trees van Laar van U-consultancy hebben gesproken over motivatie en drijfveren en het belang van vakkennis. Na de heerlijke en gezellige lunch waren er twee workshops. Jolanda Klein Heerenbrink (kleur en styling) en Yvonne van Bezu (Ki Phoe massage) hebben het middaggedeelte ingevuld. Het was een leerzame dag, niet alleen door de boeiende sprekers, maar ook door de ontmoetingen en verhalen van collega huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes. Op de bijgaande foto’s is een impressie van de dag te zien.