Actueel

Kennissessie 7 november, voedt de huid van binnenuit!

Lezing over orthomoleculaire voeding door Annette ter Heijden in Driebergen

Tijdens deze zeer interessante  lezing zijn een aantal belangrijke huidaandoeningen, die mede het gevolg zijn van voeding, besproken.Er zijn simpele tips en tricks gegeven, die direct in de praktijk kunnen worden toegepast. Daarnaast is er uitgebreid ingeggeaan op ‘triggers’ voor de darm en ook voor de huid. Na de lezing hebben  we nog een uurtje gezellig met elkaar een drankje gedronken en met elkaar van gedachten gewisseld.

Skin Experience

Op maandag 27 mei zijn wij met een stand aanwezig geweest op de Skin Experience. Anbos en Esthe organiseerden dit evenement gezamenlijk in Nijkerk, Hart van Holland. Het is een kennisevent met inspirerende lezingen, interactieve workshops, live presentaties over de huid, ondernemen en innovaties. Elke bezoeker kon een eigen inhoudelijke en inspiratie-route volgen met verschillende miniworkshops en en stands van leveranciers. De dag werd afgesloten met een plenaire lezing van Vivian Reis

Naturgeist Age-bye lijn.

De ultieme rimpelreductie zonder injecties!

Deze innovatieve anti-aging producten verminderen zichtbaar de rimpels in het gezicht, hals en decolleté. Het geheim van de producten is de argireline. Deze werkstof is in Spanje ontwikkeld en gepatenteerd. Het is een geweldig alternatief voor de botox injecties, needling en faceliften.  De argireline ontspant  de spieren onder de rimpels, waardoor ze minder diep en zichtbaar worden. Daarnaast bevat de crème hyaluronzuur, vitamine E en amandelolie, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. De Age Bye lijn bestaat uit een roller, masker en crème en bevatten geen chemische conserveringsstoffen, parabenen, minerale oliën en PEG’s.

Beauty Trade Beurs

Op 19, 20 en 21 september zullen we aanwezig zijn op stand 10B080 op de Beauty Trade Beurs in Utrecht. We hopen daar weer veel mensen te ontmoeten en te spreken. Zowel schoonheidsspecialistes, die met onze producten werken, als mensen die geïnteressserd zijn in onze producten.

NatuurKracht Dag 18 juni

Ook dit jaar hebben we weer een kennis- en inspiratiedag midden in de natuur in het Bomenmuseum (Arboretum) in Doorn georganiseerd. Ondanks dat er af en toe een druppel regen uit de hemel viel was het een geslaagd evenement.

Karlijn Tempelman van KT training en Trees van Laar van U-consultancy hebben gesproken over motivatie en drijfveren en het belang van vakkennis. Na de heerlijke en gezellige lunch waren er twee workshops. Jolanda Klein Heerenbrink (kleur en styling) en Yvonne van Bezu (Ki Phoe massage) hebben het middaggedeelte ingevuld. Het was een leerzame dag, niet alleen door de boeiende sprekers, maar ook door de ontmoetingen en verhalen van collega huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes. Op de bijgaande foto’s is een impressie van de dag te zien.