Actueel

Nieuw; Retinol serum.

Dit is een vetvrij serum met retinol (vitamine A), ingekapseld in hyaluronzuur, vitamine C en vitamine B3 (Niacinamide). Doordat het retinol ingekapseld is in hyaluronzuur, dringt het zeer diep in de huid en is daardoor ook overdag te gebruiken. Het werkt ontstekingsremmend en verbetert de huidstructuur. Het is geschikt voor zowel de rijpe als de onreine huid en zorgt voor een egale teint en een frisse uitstraling. Aan dit serum zijn geen conserveringsmiddelen, zoals PEG’s en minerale oliën toegevoegd.

NatuurKracht dag 29 september

Dit jaar vond de dag plaats op landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen. Thomas Epping van Naturgeist was aanwezig en heeft het nieuwe Retinol serum voorgesteld. Ook hebben we een nieuwe HMN mannencosmeticalijn geïntroduceerd. Na de middagpauze is ingegaan op het belang van gezonde voeding voor een vitale huid. De presentatie werd verzorgd door Blend New Day. De dag is afgesloten met een paneldiscussie, waar veel interessante onderwerpen werden besproken. Natuurlijk was er ook tijd om elkaar beter te leren kennen en van gedachten te wisselen. Al met al een geslaagde dag.

Beauty Beurs 2023 in Jaarbeurs Utrecht

Ook het komende jaar zijn wij weer aanwezig op de beurs. De beurs wordt gehouden van zaterdag 25 tot en met 27 maart. Wij hopen weer veel bestaande en nieuwe schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten te ontmoeten.

 

HMN cosmetica voor de man

HMN Skincare is een huidverzorgingsmerk met hoogwaardige producten, die speciaal voor de  man zijn ontwikkeld. De volledig natuurlijke huidverzorgingslijn uit Zuid-Italië bestaat uit drie producten (cleanser, 24 uurs crème en zonnecrème). Geformuleerd met biologische, pure en natuurlijke ingrediënten, bieden ze een effectieve werking die de huid gezond houdt en beschermt.