Actueel

Officina Naturae zonnecrème leverbaar in bioplastic

De zonnecreme is vanaf nu leverbaar in een bioplastic flacon, die is gemaakt van groene polyethyleen, dat gewonnen wordt uit natuurlijke rietsuiker. De bioplastic is Vinçotte gecertificeerd, hiermee wordt verklaard dat het materiaal 100% is verkregen uit hernieuwbare bronnen. Na gebruik is het bioplastic volledig recyclebaar. Met deze nieuwe verpakking willen we het milieu zo min mogelijk belasten.

Natuurkracht dag 9 oktober

De Beauty beurs gaat dit jaar weer niet door. Als alternatief voor de beurs hebben we – net als afgelopen jaar – een NatuurKracht Ontmoetingsdag georganiseerd in Voorburg op zaterdag 9 oktober.

Op deze dag hebben we de volgende producten geïntroduceerd; 
– Biologische etherische oliën
– NatuurKracht groene klei masker
– AHA exfoliërend masker
– Koolstofmasker (was al aangekondigd)
– Edelstenen

’s middags hebben we nog met elkaar nagedacht over hoe we onze schoonheidsalons nog beter in de markt kunnen zetten. Al met al was het een gezellige en inspirerende dag. 

Behalve productinhoudelijke onderwerpen willen we ook met elkaar in gesprek gaan over de ontwikkelingen op ons vakgebied.

Organic Boost dagcrème, product van het jaar 2020

Deze crème is onlangs door mensen, die in de cosmeticabranche werken, verkozen tot het beste huidverzorgingsproduct van Denemarken. Dit is wat de mensen over het product zeiden;

  • Bewezen anti-aging product met biologische ingrediënten
  • Mooi Deens product, dat heerlijk voelt en daadwerkelijk resultaat oplevert

Met een zeer hoge concentratie van anti-aging ingrediënten is het zeer geschikt voor de rijpere huid, maar ook voor jongere mensen, die de eerste tekenen van veroudering vertonen.

De belangrijkste ingrediënten zijn; biologische rozebottel, hyaluronzuur, druivenpitserum, CM beta-glucan, vitamin C, Peptides , Aloe Vera.

 

Naturgeist Age-bye lijn.

De ultieme rimpelreductie zonder injecties!

Deze innovatieve anti-aging producten verminderen zichtbaar de rimpels in het gezicht, hals en decolleté. Het geheim van de producten is de argireline. Deze werkstof is in Spanje ontwikkeld en gepatenteerd. Het is een geweldig alternatief voor de botox injecties, needling en faceliften.  De argireline ontspant  de spieren onder de rimpels, waardoor ze minder diep en zichtbaar worden. Daarnaast bevat de crème hyaluronzuur, vitamine E en amandelolie, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. De Age Bye lijn bestaat uit een roller, masker en crème en bevatten geen chemische conserveringsstoffen, parabenen, minerale oliën en PEG’s.