Actueel

Officina Naturae zonnecrème leverbaar in bioplastic

De zonnecreme is vanaf nu leverbaar in een bioplastic flacon, die is gemaakt van groene polyethyleen, dat gewonnen wordt uit natuurlijke rietsuiker. De bioplastic is Vinçotte gecertificeerd, hiermee wordt verklaard dat het materiaal 100% is verkregen uit hernieuwbare bronnen. Na gebruik is het bioplastic volledig recyclebaar. Met deze nieuwe verpakking willen we het milieu zo min mogelijk belasten.

Beauty Trade Beurs

Ook dit jaar zullen wij weer aanwezig zijn op de Beauty Trade Beurs in Utrecht op 25, 26 en 27 september. We hopen daar weer veel mensen te ontmoeten en te spreken. Zowel schoonheidsspecialistes, die met onze producten werken, als mensen die geïnteresseerd zijn in onze producten.

Organic Boost dagcrème, product van het jaar 2020

Deze crème is onlangs door mensen, die in de cosmeticabranche werken, verkozen tot het beste huidverzorgingsproduct van Denemarken. Dit is wat de mensen over het product zeiden;

  • Bewezen anti-aging product met biologische ingrediënten
  • Mooi Deens product, dat heerlijk voelt en daadwerkelijk resultaat oplevert

Met een zeer hoge concentratie van anti-aging ingrediënten is het zeer geschikt voor de rijpere huid, maar ook voor jongere mensen, die de eerste tekenen van veroudering vertonen.

De belangrijkste ingrediënten zijn; biologische rozebottel, hyaluronzuur, druivenpitserum, CM beta-glucan, vitamin C, Peptides , Aloe Vera.

 

Naturgeist Age-bye lijn.

De ultieme rimpelreductie zonder injecties!

Deze innovatieve anti-aging producten verminderen zichtbaar de rimpels in het gezicht, hals en decolleté. Het geheim van de producten is de argireline. Deze werkstof is in Spanje ontwikkeld en gepatenteerd. Het is een geweldig alternatief voor de botox injecties, needling en faceliften.  De argireline ontspant  de spieren onder de rimpels, waardoor ze minder diep en zichtbaar worden. Daarnaast bevat de crème hyaluronzuur, vitamine E en amandelolie, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. De Age Bye lijn bestaat uit een roller, masker en crème en bevatten geen chemische conserveringsstoffen, parabenen, minerale oliën en PEG’s.

Ontmoetingsdagen 26 en 27 september 2020

In verband met Corona was het evenement verdeeld over 2 dagen. Op beide dagen waren 20 schoonheidsspecialistes aanwezig. ‘s Morgens heeft Esther van der Meer een Anti-aging lezing gegeven en een aantal behandelingen aangereikt op basis van de producten die we leveren.
Tussen de middag was er een lunch, waar de mensen elkaar konden ontmoeten.
‘s Middags werd de nieuwe make lijn van Baciamibio gepresenteerd. Het is biologische en trendy make-up, die bovendien betaalbaar is. De dag werd afgesloten met een gezellig drankje. Al met al twee boeiende en inspirerende dagen.