Actueel

Nieuw; Cuprum Zonnecrème

 De Cuprum zonnelijn komt uit Italië en is biologisch gecertificeerd. De crème heeft een fijn textuur, trekt snel in en slaat niet wit uit.

Speciaal voor ons samengesteld hebben we nu ook een CC gekleurde zonnecrème, met SPF 30 in 50 ml verpakking. Dankzij o.a de beta-caroteen kleurt zij mooi mee met ieder huidtype en trekt snel en egaal in.

Verder is er een flacon met SPF 50, 50ml, SPF 30, 100 ml voor gezicht en lichaam en een aftersun.

NatuurKracht dag 29 september

Dit jaar vond de dag plaats op landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen. Thomas Epping van Naturgeist was aanwezig en heeft het nieuwe Retinol serum voorgesteld. Ook hebben we een nieuwe HMN mannencosmeticalijn geïntroduceerd. Na de middagpauze is ingegaan op het belang van gezonde voeding voor een vitale huid. De presentatie werd verzorgd door Blend New Day. De dag is afgesloten met een paneldiscussie, waar veel interessante onderwerpen werden besproken. Natuurlijk was er ook tijd om elkaar beter te leren kennen en van gedachten te wisselen. Al met al een geslaagde dag.

Beauty Beurs 2023 in Jaarbeurs Utrecht

Ook dit jaar waren wij weer aanwezig op de cosmetica beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. We hebben er weer  veel bestaande en nieuwe schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten ontmoeten. Al met al een gezellig en succesvol evenement

 

HMN cosmetica voor de man

HMN Skincare is een huidverzorgingsmerk met hoogwaardige producten, die speciaal voor de  man zijn ontwikkeld. De volledig natuurlijke huidverzorgingslijn uit Zuid-Italië bestaat uit drie producten (cleanser, 24 uurs crème en zonnecrème). Geformuleerd met biologische, pure en natuurlijke ingrediënten, bieden ze een effectieve werking die de huid gezond houdt en beschermt.