Officina Naturae

 

 

Officina Naturae is een Italiaanse producent van o.a. cosmetica, oliën en verzorgingsproducten. Zij maken zoveel mogelijk gebruik van lokale, biologische fairtrade ingrediënten. De crèmes en zonneproducten zijn ICEA gecertificeerd. ICEA is een instituut, dat normen voor natuurlijke biologische cosmetica producten heeft vastgelegd en die ook bewaakt door regelmatig bezoek te brengen aan de fabrieken waar de crèmes worden geproduceerd.

De crèmes bevatten waardevolle phyto complexen en zijn rijk aan geconcentreerde emulsies voor ieder huidtype. In de crèmes wordt gebruik gemaakt van krachtige natuurlijke ingrediënten als rucula, zwarte bessen, calendula, heermoes, granaatappel, berendruif. Daarnaast worden in veel crèmes vier bio-actieve oliën verwerkt van olijf, amandel, borage en lijnzaad olie.

De crèmes hebben een voedende en hydraterende werking. Ze bevatten innovatieve probotica en zijn geschikt voor elk huidtype, ook voor de oudere en problematische huid.

Officina Naturae heeft biologische lichaamsverzorgende massage-oliën. Deze oliën hebben het vermogen om heel diep in de huid door te dringen tot in het onderhuids bindweefsel. Met de verschillende oliën kun je de behandeling aanpassen aan het huidtype. Het resultaat van de massage is herstel, verbetering en betere hydratatie van de huid.