Cursussen

Basistraining

Productkennis is onmisbaar om goed advies aan uw klanten te kunnen geven en om onze producten goed in de salon te kunnen gebruiken. De basiscursus bestaat uit twee delen. Op dag 1 wordt aandacht besteed aan natuurlijke cosmetica in algemene zin en aan de Naturgeist producten. De data zijn gepland op 21 en 26 april en 19 mei en 16 juni. Op dag 2 komen de Officina Naturae en Organic Boost producten aan bod. Deze cursus vindt plaats op         9 juni. De trainingen vinden plaats in Driebergen, Buntlaan 51. We beginnen om 10 uur en eindigen rond 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden.

Praktijktraining Sensi Peel

Deze zelf ontwikkelde  biopeeling massage heeft een driedubbele werking, liftend, huidverdunnend en diep zuiverend. De massage werkt liftend op het spierweefsel. Tijdens de massage wordt gewerkt met de Organic Boost natuurlijke Sensi-peel. Deze peeling bestaat uit salicylzuur van de wilgebast boom, kurkuma, rozebottelzaadjes en grapefruit extract en heeft een verdunnend effect. Door toevoeging van onze 35 kruiden olie wordt van binnenuit de doorbloeding gestimuleerd, waardoor afvalstoffen in een versneld tempo verwijderd worden. Dit geeft een Detox effect van binnen en van buiten wordt de huid gelift en verdund wat ook langere tijd doorwerkt. De training kost euro 70,– euro incl. lunch, exclusief BTW, en vindt plaats op 15 februari van 10 tot 15.30 uur.

Make-Up training

In de training wordt uitleg gegeven over Baciamibio biologische make-up, die tijdens de ontmoetingsdagen zijn geïntroduceerd. De training duurt een halve dag van 13.30  tot 16.30 uur en vindt plaats op 17 mei ’s middags. Er zijn geen kosten verbonden aan de training.

Etherische oliën, maskers en edelstenen training

In de training wordt uitleg gegeven over onze biologische massage & etherische oliën. De oliën blijken een zeer krachtig middel te zijn om resultaten te bereiken, vooral bij probleem huiden. Je leert hoe je de oliën zelf kunt samenstellen en hoe je ze voor de massage op de huid kunt aanbrengen. Tevens bestellen we aandacht aan de de werkwijze met de NatuurKracht groene klei en het koolstof masker. deze ochtend wordt ook aandacht besteed aan de edelstenen, hoe je die kunt gebruiken bij je behandelingen. Het is een kosteloze ochtend en wordt verzorgd op 17 mei ’s morgens van 10.00 tot 12.30 uur.

Praktijktraining Intuïtieve Massage

Deze praktijk training gaat uit van het principe dat iedere klant tijdens de massage specifieke accenten nodig heeft. Door goed aan te voelen waar de behoefte van de klant ligt en vanuit je intuïtie te werken kun je het maximale resultaat bereiken. We verdiepen ons in de spieren, druk, variatie en klachten en oefenen op de andere deelnemers. Door een goede intuïtieve massage wordt de klant volledig ontstresst. De training duurt van 10 tot 16.00 uur, De kosten bedragen €  70,– excl. BTW. Deze training is nog niet gepland.

Theorietraining Anti Aging

Anti Aging is op dit moment zeer actueel. Klanten vragen om adviezen en behandelingen om de ouder wordende huid in een goede conditie te houden. We gaan doornemen hoe je de verschillende producten kunt inzetten bij de behandelingen. Ook besteden we aandacht aan voeding en hoe voeding helpt tegen huidveroudering. Deze training is nog niet gepland.

Verkooptraining

In deze training wordt uitgegaan van je eigen sterke punten en hoe je die kunt benutten. Hoe kun je de klant enthousiast maken voor je dienstverlening en producten? Het begint altijd met geloof in je zelf en wat je te bieden hebt. In deze training krijg je handvatten om dit in je eigen salon in praktijk te brengen. De dag begint om 10 uur en eindigt rond 16 uur en kost        € 70,–, excl BTW. Deze training is nog niet gepland voor dit jaar.

Theorietraining Rosacea

Rosacea is een huidaandoening die steeds vaker voorkomt en waar veel vragen over bestaan. Er zijn meerdere varianten, waardoor het soms moeilijk te herkennen is. Tijdens deze ochtendtraining bespreken we de oorzaak is en wat we eraan kunnen doen. Welke producten kunnen het beste worden ingezet bij de behandeling van de huid. Deze training is voor dit jaar nog niet gepland.