Cursussen

Basistraining 1 Naturgeist

Productkennis is onmisbaar om goed advies aan uw klanten te kunnen geven en om onze producten goed in de salon te kunnen gebruiken. Op deze dag wordt aandacht besteed aan natuurlijke cosmetica in algemene zin en aan de Naturgeist producten. De training is gepland op dinsdag 27 februari en dinsdag 16 april. De trainingen vinden plaats in Driebergen, Buntlaan 51. We beginnen om 10 uur en eindigen rond 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden.

Basistraining 1 Praktijk

Deze training is een vervolg van de Basistraining 1 Naturgeist en is bedoelt voor de startende schoonheidsspecialiste die met de producten van NatuurKracht Cosmetica gaat werken. Deze dag besteden we aandacht aan de werkwijze van een behandeling en alle mogelijkheden met de producten. De training is gepland op donderdag 14 maart. De trainingen vinden plaats in Driebergen, Buntlaan 51. We beginnen om 10.00 uur en eindigen rond 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden. 

Praktijktraining Sensi Peel

Deze zelf ontwikkelde  bio-peeling massage heeft een driedubbele werking, liftend, huid verdunnend en diep zuiverend. De massage werkt liftend op het spierweefsel. Tijdens de massage wordt gewerkt met de Organic Boost natuurlijke Sensi-peel. Deze peeling bestaat uit salicylzuur van de wilgenbast boom, kurkuma, rozebottelzaadjes, grapefruit extract en heeft een herstellend en verdunnend effect. Door toevoeging van onze biologische etherische oliën wordt de huid extra geactiveerd van binnenuit, de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen in een versneld tempo verwijderd worden. Dit geeft een detox effect van binnen en van buiten, de huid wordt gelift en verdund wat aantoonbaar langere tijd doorwerkt. De training kost euro 80,– euro incl. lunch, exclusief BTW, en vindt plaats op donderdag 29 februari van 10 tot 15.30 uur.

Etherische oliën training

In de training wordt uitleg gegeven over onze biologische massage & etherische oliën. De oliën blijken een zeer krachtig middel te zijn om resultaten te bereiken, vooral bij probleem huiden. Je leert hoe je de oliën zelf kunt samenstellen en wat de mogelijkheden zijn om ze toe te passen in je behandeling om meer huid verbeterd te werken. Het is een kosteloze ochtend en wordt verzorgd op donderdag 15 februari, ’s morgens van 10.00 tot 12.30 uur.

Theorietraining Rosacea

Rosacea is een huidaandoening die steeds vaker voorkomt en waar veel vragen over bestaan. Er zijn meerdere varianten, waardoor het soms moeilijk te herkennen is. Tijdens deze ochtendtraining bespreken we de oorzaak is en wat we eraan kunnen doen. Welke producten kunnen het beste worden ingezet bij de behandeling van de huid. Deze training vindt plaats op donderdag 7 maart van 10 tot 12.30 uur. Er zijn hier geen kosten aan verbonden.

Acné theorie training

Deze dag zal er achtergrond informatie over acné worden gegeven. Je leert de verschillende soorten te onderscheiden en herkennen. Hoe je acné het beste kunt behandelen en de producten optimaal kunt inzetten. Een externe trainer zal de dag verzorgen. Deze cursus in voor het najaar niet gepland. De kosten bedragen € 75,–.

Healthy Aging training

Op deze dag gaan we de nieuwe ‘healthy aging’ behandeling bespreken en in praktijk brengen. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van de Montalto exfoliant, etherische oliën, groene klei en edelstenen, hele mooie producten uit de natuur. De training wordt weer in najaar gepland. We beginnen om 10 uur en eindigen rond 15.30 uur. De training kost euro 80,– euro incl. lunch.

Theorietraining Anti Aging

Anti Aging is op dit moment zeer actueel. Klanten vragen om adviezen en behandelingen om de ouder wordende huid in een goede conditie te houden. We gaan doornemen hoe je de verschillende producten kunt inzetten bij de behandelingen. Ook besteden we aandacht aan voeding en hoe voeding helpt tegen huidveroudering. Deze training is nog niet gepland.

Make-Up basis training

Tijdens deze basis training wordt een introductie gegeven van de biologische Baciamibio make-up. De ochtendtraining duurt een halve dag en wordt weer in het najaar gepland. De training is kosteloos.

Make-Up verdiepende training

Voor deze training huren we een make-up artist in, die laat zien hoe je met de Baciamibio biologische make-up de mooiste resultaten kunt behalen. De training is nog niet gepland voor het voorjaar. De kosten bedragen € 45,–.

Edelstenen training

Deze ochtend wordt de werking en toepassing van de edelstenen behandeld. Het is een verrijking van je behandelingen. De training is niet gepland voor het voorjaar. Er zijn geen kosten aan deze training verbonden.

Bindweefsel massage training

Voor deze training huren we een ervaren docent in. Deze massage is een intensieve huid verbeterende massage van gezicht, hals en decolleté en/of rug. Activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat; de huid verstevigt zich op een natuurlijke wijze.

Verkooptraining

In deze training wordt uitgegaan van je eigen sterke punten en hoe je die kunt benutten. Hoe kun je de klant enthousiast maken voor je dienstverlening en producten? Het begint altijd met geloof in je zelf en wat je te bieden hebt. In deze training krijg je handvatten om dit in je eigen salon in praktijk te brengen. De dag begint om 10 uur en eindigt rond 16 uur en kost € 75,–, excl BTW. Deze training wordt in het najaar gepland.