Cursussen

Basistraining

Productkennis is onmisbaar om goed advies aan uw klanten te kunnen geven en om onze producten goed in de salon te kunnen gebruiken. De basiscursus bestaat uit twee delen. Op dag 1 wordt aandacht besteed aan natuurlijke cosmetica in algemene zin en aan de Naturgeist producten. Deze dagen vinden plaats op 9 juli, 3 september, 28 oktober. Op dag 2 komen de Officina Naturae en Organic Boost producten aan bod.Deze training is ingepland op                       16 september. De trainingen vinden plaats in Driebergen, Buntlaan 51. We beginnen om 10 uur en eindigen rond 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden. 

Praktijktraining Sensi Peel

Deze zelf ontwikkelde  biopeeling massage heeft een driedubbele werking, liftend, huidverdunnend en diep zuiverend. De massage werkt liftend op het spierweefsel. Tijdens de massage wordt gewerkt met de Organic Boost natuurlijke Sensi-peel. Deze peeling bestaat uit salicylzuur van de wilgebast boom, kurkuma, rozebottelzaadjes en grapefruit extract en heeft een verdunnend effect. Door toevoeging van onze 35 kruiden olie wordt van binnenuit de doorbloeding gestimuleerd, waardoor afvalstoffen in een versneld tempo verwijderd worden. Dit geeft een Detox effect van binnen en van buiten wordt de huid gelift en verdund wat ook langere tijd doorwerkt. De kosten bedragen euro 65,– euro incl. lunch, exclusief BTW. De training vindt op               24 september en 7 november van 10 tot 16 uur plaats.

Verkooptraining

In deze training wordt uitgegaan van je eigen sterke punten en hoe je die kunt benutten. Hoe kun je de klant enthousiast maken voor je dienstverlening en producten? Het begint altijd met geloof in je zelf en wat je te bieden hebt. In deze training krijg je handvatten om dit in je eigen salon in praktijk te brengen. De dag begint om 10 uur en eindigt rond 16 uur en kost € 65,–, excl BTW. De training is gepland op 12 november.

Intuïtieve Massage

Deze praktijk training gaat uit van het principe dat iedere klant tijdens de massage specifieke accenten nodig heeft. Door goed aan te voelen waar de behoefte van de klant ligt en vanuit je intuïtie te werken kun je het maximale resultaat bereiken. We verdiepen ons in de spieren, druk, variatie en klachten en oefenen op de andere deelnemers. Door een goede intuïtieve massage wordt de klant volledig ontstrest. De datum van de training is 15 oktober. De training is 1 dag en duurt van 10 tot 16.00 uur, De kosten bedragen € 65,– excl. BTW.

Theorietraining Rosacea

Rosacea is een huidaandoening die steeds vaker voorkomt en waar veel vragen over bestaan. Er zijn meerdere varianten, waardoor het soms moeilijk te herkennen is. Tijdens deze ochtendtraining bespreken we de oorzaak is en wat we eraan kunnen doen. Welke producten kunnen het beste worden ingezet bij de behandeling van de huid. Deze training is kosteloos en vindt plaats op donderdag 3 oktober van 10.00 tot 12.30 uur.