Cursussen

Basistraining 1 Naturgeist

Productkennis is onmisbaar om goed advies aan uw klanten te kunnen geven en om onze producten goed in de salon te kunnen gebruiken. Op deze dag wordt aandacht besteed aan natuurlijke cosmetica in algemene zin en aan de Naturgeist producten. De training is gepland op 15 september. De trainingen vinden plaats in Driebergen, Buntlaan 51. We beginnen om 10 uur en eindigen rond 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden.

Basistraining 2 Officina Naturae en Organic Boost

Op dag 2 worden de producten van Officina Naturae en Organic Boost behandeld. Deze cursus vindt plaats op 8 november. We beginnen om 10 uur en eindigen rond 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden.

Praktijktraining NatuurKracht

Deze dag ga je behandelen met de producten en leer je wat de mogelijkheden zijn en hoe je de producten kunt inzetten bij de verschillende behandelingen. De training vindt plaats op 20 september. We beginnen om 10 uur en eindigen rond 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden.

Praktijktraining Sensi Peel

Deze zelf ontwikkelde  bio-peeling massage heeft een driedubbele werking, liftend, huid verdunnend en diep zuiverend. De massage werkt liftend op het spierweefsel. Tijdens de massage wordt gewerkt met de Organic Boost natuurlijke Sensi-peel. Deze peeling bestaat uit salicylzuur van de wilgenbast boom, kurkuma, rozebottelzaadjes, grapefruit extract en heeft een herstellend en verdunnend effect. Door toevoeging van onze biologische etherische oliën wordt de huid extra geactiveerd van binnenuit, de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen in een versneld tempo verwijderd worden. Dit geeft een detox effect van binnen en van buiten, de huid wordt gelift en verdund wat aantoonbaar langere tijd doorwerkt. De training kost euro 70,– euro incl. lunch, exclusief BTW, en vindt plaats op 8 september van 10 tot 15.30 uur.

Make-Up basis training

Tijdens deze basis training wordt een introductie gegeven van de biologische Baciamibio make-up. De ochtendtraining duurt een halve dag van 10.00  tot 12.15 uur en vindt plaats op 11 oktober. Deze training is kosteloos.

Make-Up verdiepende training

Voor deze training huren we een make-up artist in, die laat zien hoe je met de Baciamibio biologische make-up de mooiste resultaten kunt behalen. De middagtraining duurt een halve dag van 13.00 tot 15.30 uur en vindt plaats op 11 oktober. De kosten bedragen € 45,–.

Etherische oliën training

In de training wordt uitleg gegeven over onze biologische massage & etherische oliën. De oliën blijken een zeer krachtig middel te zijn om resultaten te bereiken, vooral bij probleem huiden. Je leert hoe je de oliën zelf kunt samenstellen en wat de mogelijkheden zijn om ze toe te passen in je behandeling om meer huid verbeterd te werken. Het is een kosteloze ochtend en wordt verzorgd op 13 september ’s morgens van 10.00 tot 12.30 uur.

Edelstenen training

Deze ochtend werking en toepassing van de edelstenen behandeld. Het is een verrijking van je behandelingen. Het is een kosteloze ochtend en wordt verzorgd op 3 november ’s morgens van 10.00 tot 12.30 uur.

Bindweefsel massage training

Voor deze training huren we een ervaren docent in. Deze massage is een intensieve huid verbeterende massage van gezicht, hals en decolleté en/of rug. Activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat; de huid verstevigt zich op een natuurlijke wijze. Deze training is gepland op 31 oktober en kost € 140,– excl BTW.

Theorietraining Anti Aging

Anti Aging is op dit moment zeer actueel. Klanten vragen om adviezen en behandelingen om de ouder wordende huid in een goede conditie te houden. We gaan doornemen hoe je de verschillende producten kunt inzetten bij de behandelingen. Ook besteden we aandacht aan voeding en hoe voeding helpt tegen huidveroudering. Deze training is nog niet gepland.

Verkooptraining

In deze training wordt uitgegaan van je eigen sterke punten en hoe je die kunt benutten. Hoe kun je de klant enthousiast maken voor je dienstverlening en producten? Het begint altijd met geloof in je zelf en wat je te bieden hebt. In deze training krijg je handvatten om dit in je eigen salon in praktijk te brengen. De dag begint om 10 uur en eindigt rond 16 uur en kost        € 70,–, excl BTW. Deze training wordt in het najaar gepland.

Theorietraining Rosacea

Rosacea is een huidaandoening die steeds vaker voorkomt en waar veel vragen over bestaan. Er zijn meerdere varianten, waardoor het soms moeilijk te herkennen is. Tijdens deze ochtendtraining bespreken we de oorzaak is en wat we eraan kunnen doen. Welke producten kunnen het beste worden ingezet bij de behandeling van de huid. Deze training is voor dit jaar nog niet gepland.