Cursussen

Basistraining 1 Naturgeist

Productkennis is onmisbaar om goed advies aan uw klanten te kunnen geven en om onze producten goed in de salon te kunnen gebruiken. Op deze dag wordt aandacht besteed aan natuurlijke cosmetica in algemene zin en aan de Naturgeist producten. De training is gepland op 20 april en 9 mei. De trainingen vinden plaats in Driebergen, Buntlaan 51. We beginnen om 10 uur en eindigen rond 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden.

Basistraining 2 Officina Naturae en Organic Boost

Op dag 2 worden de producten van Officina Naturae en Organic Boost behandeld. Deze cursus vindt plaats op donderdag 8 juni. We beginnen om 10 uur en eindigen rond 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden.

 

Acné theorie training

Deze dag zal er achtergrond informatie over acné worden gegeven. Je leert de verschillende soorten te onderscheiden en herkennen. Hoe je acné het beste kunt behandelen en de producten optimaal kunt inzetten. Een externe trainer zal de dag verzorgen. Deze cursus vindt plaats op 16 januari, van 10 tot 15.30 uur. De kosten bedragen € 75,–.

Healthy Aging training

Op deze dag gaan we de nieuwe ‘healthy aging’ behandeling bespreken en in praktijk brengen. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van de Montalto exfoliant, etherische oliën, groene klei en edelstenen, hele mooie producten uit de natuur. De training vindt plaats op donderdag 16 februariWe beginnen om 10 uur en eindigen rond 15.30 uur. De training kost euro 75,– euro incl. lunch.

Praktijktraining Sensi Peel

Deze zelf ontwikkelde  bio-peeling massage heeft een driedubbele werking, liftend, huid verdunnend en diep zuiverend. De massage werkt liftend op het spierweefsel. Tijdens de massage wordt gewerkt met de Organic Boost natuurlijke Sensi-peel. Deze peeling bestaat uit salicylzuur van de wilgenbast boom, kurkuma, rozebottelzaadjes, grapefruit extract en heeft een herstellend en verdunnend effect. Door toevoeging van onze biologische etherische oliën wordt de huid extra geactiveerd van binnenuit, de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen in een versneld tempo verwijderd worden. Dit geeft een detox effect van binnen en van buiten, de huid wordt gelift en verdund wat aantoonbaar langere tijd doorwerkt. De training kost euro 75,– euro incl. lunch, exclusief BTW, en vindt plaats op 14 maart en 16 mei van 10 tot 15.30 uur.

Theorietraining Anti Aging

Anti Aging is op dit moment zeer actueel. Klanten vragen om adviezen en behandelingen om de ouder wordende huid in een goede conditie te houden. We gaan doornemen hoe je de verschillende producten kunt inzetten bij de behandelingen. Ook besteden we aandacht aan voeding en hoe voeding helpt tegen huidveroudering. Deze training vindt plaats op 16 maart ’s morgens van 10.00 tot 12.30 uur.

Make-Up basis training

Tijdens deze basis training wordt een introductie gegeven van de biologische Baciamibio make-up. De ochtendtraining duurt een halve dag en is nog niet gepland voor 2023. De training is kosteloos.

Make-Up verdiepende training

Voor deze training huren we een make-up artist in, die laat zien hoe je met de Baciamibio biologische make-up de mooiste resultaten kunt behalen. De ochtendtraining vindt plaats op 25 april van 10.00  tot 12.30 uur. De kosten bedragen € 45,–.

Etherische oliën training

In de training wordt uitleg gegeven over onze biologische massage & etherische oliën. De oliën blijken een zeer krachtig middel te zijn om resultaten te bereiken, vooral bij probleem huiden. Je leert hoe je de oliën zelf kunt samenstellen en wat de mogelijkheden zijn om ze toe te passen in je behandeling om meer huid verbeterd te werken. Het is een kosteloze ochtend en wordt verzorgd op 31 januari en 11 mei ’s morgens van 10.00 tot 12.30 uur.

Edelstenen training

Deze ochtend wordt werking en toepassing van de edelstenen behandeld. Het is een verrijking van je behandelingen. De training vindt plaats op 1 juni ’s morgens van 10.00 tot 12.30 uur. Er zijn geen kosten aan deze training verbonden.

Bindweefsel massage training

Voor deze training huren we een ervaren docent in. Deze massage is een intensieve huid verbeterende massage van gezicht, hals en decolleté en/of rug. Activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat; de huid verstevigt zich op een natuurlijke wijze. Deze training is nog niet gepland en kost € 140,– excl BTW.

Verkooptraining

In deze training wordt uitgegaan van je eigen sterke punten en hoe je die kunt benutten. Hoe kun je de klant enthousiast maken voor je dienstverlening en producten? Het begint altijd met geloof in je zelf en wat je te bieden hebt. In deze training krijg je handvatten om dit in je eigen salon in praktijk te brengen. De dag begint om 10 uur en eindigt rond 16 uur en kost € 75,–, excl BTW. Deze training wordt in het najaar gepland.

Theorietraining Rosacea

Rosacea is een huidaandoening die steeds vaker voorkomt en waar veel vragen over bestaan. Er zijn meerdere varianten, waardoor het soms moeilijk te herkennen is. Tijdens deze ochtendtraining bespreken we de oorzaak is en wat we eraan kunnen doen. Welke producten kunnen het beste worden ingezet bij de behandeling van de huid. Deze training is voor 2023 nog niet gepland.