Actueel

NatuurKracht Dag 18 juni 2018

Ook dit jaar hebben we weer een kennis- en inspiratiedag midden in de natuur in het Bomenmuseum (Arboretum) in Doorn georganiseerd. Ondanks dat er af en toe een druppel regen uit de hemel viel was het een geslaagd evenement.

Karlijn Tempelman van KT training en Trees van Laar van U-consultancy hebben gesproken over motivatie en drijfveren en het belang van vakkennis. Na de heerlijke en gezellige lunch waren er twee workshops. Jolanda Klein Heerenbrink (kleur en styling) en Yvonne van Bezu (Ki Phoe massage) hebben het middaggedeelte ingevuld. Het was een leerzame dag, niet alleen door de boeiende sprekers, maar ook door de ontmoetingen en verhalen van collega huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes. Op de bijgaande foto’s is een impressie van de dag te zien.

Beauty Trade Beurs
Ook in 2019 zullen we weer op de Beauty Trade Beurs in Utrecht aanwezig zijn. De beurs zal plaatsvinden op 6,7 en 8 april.

Skin Experience
Op maandag 28 mei zijn wij met een stand aanwezig geweest op de Skin Experience. Anbos en Esthe organiseren dit evenement gezamenlijk in Nijkerk, Hart van Holland. Het is een kennisevent met inspirerende lezingen, interactieve workshops, live presentaties over de huid, ondernemen en innovaties.

 

 

 

 

Nieuwe crèmes van Officina Naturae
Het zijn mooie biologische crèmes in een aantrekkelijke verpakking. De producten hebben een heel goede prijs / kwaliteit verhouding en ze zijn ICEA gecertificeerd. In onze trainingen worden deze producten uitgebreid gepresenteerd (zie verder cursussen).