Cursussen

Basistraining

Productkennis is onmisbaar om goed advies aan uw klanten te kunnen geven en om onze producten goed in de salon te kunnen gebruiken. Deze eendaagse training vindt plaats op 4 oktober in Driebergen, Buntlaan 51. We beginnen om 10 uur en eindigen rond 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden.

Opfristraining

Deze training is bedoeld voor mensen die de basistraining al gevolgd hebben en reeds met de producten werken. Tijdens een ochtendsessie (van 10 tot 12.30 uur) worden kort nog eens sterke eigenschappen van de verschillende producten toegelicht. 30 augustus staan de cremes van Offica Naturae en Organic Boost centraal en 11 september Naturgeist.

Praktijktraining

Tijdens deze training wordt uitgelegd en gedemonstreerd hoe er met de NatuurKracht producten gewerkt kan worden. De werking van de producten wordt uitgediept. De ingredïenten worden uitgebreid toegelicht. De deelnemers krijgen zelf ook de kans om met de producten te werken. Het is een interactieve training, die de deelnemers nog meer bagage geeft, om er in de eigen salon mee aan de slag te gaan. De kosten bedragen euro 65,– euro incl. lunch, exclusief BTW. De eerstkomende trainingen vinden op 27 september en 2 oktober in het najaar plaats.

Officina Naturae olien

Deze training wordt gehouden op 6 september. Tevens zal er kort aandacht worden besteed aan de zonnecremes. Het is een korte training van 10 tot  12.30 uur. De kosten bedragen € 55,– voor de 6 olien plus schaaltje met een pipet om ermee te werken.

Verkooptraining

In deze training wordt uitgegaan van je eigen sterke punten en hoe je die kunt benutten. Hoe kun je de klant enthousiast maken voor je dienstverlening en producten? Het begint altijd met geloof in je zelf en wat je te bieden hebt. In deze training krijg je handvatten om dit in je eigen salon in praktijk te brengen. De dag begint om 10 uur en eindigt rond 16 uur en kost € 65,–, excl BTW. De eerstkomende training zal plaatsvinden op 30 oktober.

Ki Phoe Massage

Een prachtige massage die je kunt toepassen in je behandeling of extra als kuurbehandeling. Via het gezicht leer je af te lezen waar in het lichaam blokkades zitten. Door die reflexzones te stimuleren prikkel je de huid en het corresponderende orgaan tot verbetering, met als gevolg een herstellende werking op de gezichtshuid.
De massage bestaat uit een meridiaanmassage van het totale lichaam, overgaand in een drukpuntenmassage van het gezicht, hals en hoofdhuid. Ten slotte leer je een reflexzone massage van het gezicht, hals, hoofdhuid nek en armen. De trainingen worden verzorgd door Yvonne van Bezu. De data van de trainingen zijn 17 september en 1 oktober (1,5 dag) en 8 en 22 oktober (1,5 dag). De tweede dag is alleen een ochtend. De kosten bedragen €135,– excl. BTW.